Syyskokouspikkujoulujen satoa

Fiskuksen syyskokousta ja pikkujouluja vietettiin torstaina 20.11. Kasari-saunassa. Paikalle saapui reilu tusina jutalaista ja tilan täytti mukava puheensorina. Ilta aloitettiin syyskokouksella, jossa päätettiin ensi vuoden toimintasuunnitelmasta, talousarviosta, jäsenmaksun suuruudesta ja ennen kaikkea uudesta hallituksesta.

Jäsenmaksun suuruus on opiskelijoille ensikin vuonna 5,00 euroa (jäsenyys voimassa koko opiskelun ajan) ja kannatusjäsenmaksun suuruudeksi päätettiin 10,00 euroa/ vuosi.

Hallitus 2015 vasemmalta oikealle: Iida, Jaakko, Emmi ja Karoliina.

Hallitus 2015 vasemmalta oikealle: Iida, Jaakko, Emmi ja Karoliina.

Fiskuksen puheenjohtajaksi vuodelle 2015 valittiin Jaakko Seppälä (aloitusvuosi 2010) ja muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Emmi Tanskanen (2012), Iida Mäki (2011) ja Karoliina Kähönen (2012). Tämän vuoden hallitus toivottaa oikein paljon onnea ja menestystä ensi vuodelle!

Eilen lanseerattiin myös Pro Fiskus -palkinto, joka myönnetään henkilölle, joka on antanut merkittävän panoksen Fiskuksen hyväksi sekä edistänyt julkisen talousjohtamisen opiskelijoiden asemaa Tampereen yliopistossa. Ensimmäinen Pro Fiskus myönnettiin Susanna Kiiltomäelle. Susanna on toiminut kuluvana vuonna aktiivisesti jutalaisten edunvalvonnassa käyden yhdessä Fiskuksen puheenjohtajan kanssa selvittelemässä ongelmatilanteita ja opintoihin liittyviä pullonkauloja henkilökunnan kanssa. Lisäksi Susanna on ollut aktiivinen jutan opetussuunnitelmatyössä tuoden esiin kehityskohteita ja mahdollisuuksia sekä Susannalla oli merkittävä panos syksyn Intrum Justitian vierailun järjestymiseksi.

Pro Fiskus 2014 kunniamaininnan saanut Susanna Kiiltomäki.

Pro Fiskus 2014 kunniamaininnan saanut Susanna Kiiltomäki.

Kokouksen jälkeen jatkettiin jouluisemmissa merkeissä joulupuuron, mantelin etsinnän sekä pienen purtavan ja glögin myötä. Sauna lämpeni ja halukkaat saunoivat. Teknisten ongelmien takia musiikkipuoli ei mennyt ihan niin kuin strömsössä, mutta tunnelmaan sillä ei ollut vaikutusta. Pikkujoulujen jälkeen ilta jatkui Bar Passionissa.

Kiitos kaikille paikalle päässeille – te teitte illasta onnistuneen! 🙂