Hallitus 2021

Moona Leinonen
Moikka! Olen Moona ja toimin tänä vuonna Fiskuksen puheenjohtajana. Olen 22-vuotias ja kotoisin Kouvolasta. Opiskelen tällä hetkellä toista vuotta hallintotieteitä. Vapaa-ajalla pelailen futista Tampereen Kisatovereissa sekä käyn kuntosalilla. Lisäksi pidän ruoanlaitosta ja hyvistä keskusteluista.

Markus Pentti
Terve! Olen Markus ja toimin tämän vuoden Fiskuksen yrityssuhdevastaavana. Olen 23-vuotias ja kotoisin Espoosta. Opiskelen nyt kolmatta vuottani hallintotieteitä. Kiinnostuksenkohteitani ovat finanssiala, yritystoiminta sekä talous yleisesti.

Maria Ruuska
Olen Maria Ruuska, 24-vuotias neljännen vuoden julkisen talousjohtamisen opiskelija ja kotoisin Äänekoskelta Keski-Suomesta. Tänä vuonna toimin Fiskuksen taloudenhoitajana. Vapaa-ajalla tykkään liikkua luonnossa ja kuluttaa hyviä sarjoja.

Sami Rajeh
Moro! Olen Sami, julkisen talousjohtamisen opiskelija ja toimin tänä vuonna Fiskuksen kopovastaavana. Opiskelen tällä hetkellä kolmatta vuotta ja olen kotoisin pääkaupunkiseudulta Espoosta. Vapaa-ajalla tulee penkkiurheilun lisäksi myös itse urheiltua mahdollisimman paljon.

Olli Ruotsalainen
Tuutorvastaava

Hallituksen tavoittaa osoitteesta fiskustampere[at]gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s